Összecserélte a szerveket

Társa szívét akarta, végül tüdejét ette a kannibál

Tegnap kezdődött el annak a francia férfinak a pere, akit azzal gyanúsítanak, hogy felvágta a börtönben cellatársa mellkasát, hogy megegye annak szívét. Mivel nem tudta, hogyan néz ki az említett emberi szerv, tévedésből áldozata tüdejét fogyasztotta el, írja a Libertatea nemzetközi sajtóforrásokra hivatkozva.

2010.06.22 09:36manna.ro

A 39 éves Nicolas Cocaignt, akinek pere az észak-franciaországi Rouenban zajlik, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják.

A gyanú szerint a férfi szemeteszacskóval fojtotta meg cellatárást, miután megverte és leszúrta. Vallomásában a fegyveres rablásért ülő Nicolas Cocaign úgy fogalmazott: áldozata “lelkét akarta magához venni”, ezért egy borotvapengével felnyitotta cellatársa mellkasát, hogy megegye annak szívét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.