Csak az anyagi kár jelentős

Megrázó videó - Kettészakította a tehervonat a kamiont

Hisztériás rohamot kapott egy szemtanú, aki végignézte, amint egy tehervonat sűrű dudálások közepette úgy haladt át a kamion pótkocsiján, mint kés a vajon. A sofőr sértetlenül megúszta a balesetet.

2012.05.07 09:29ma.hu

Személyi sérülés nélkül végződött az a baleset, ami könnyen katasztrófába is torkollhatott volna egy észak-karolinai vasúti kereszteződésben. Az amerikai Kings Mountain város belvárosában az utóbbi másfél év alatt már negyedik alkalommal történt ilyen ütközés, ám egyelőre nincs hír arról, hogy az illetékes hatóságok hogyan próbálják elejét venni egy újabb esetnek.

A pénteken történt ütközést egy amatőr járókelő is rögzítette, a közelében álló nő jól hallhatóan hisztériás rohamot kap a látottak hatására. Egy pótkocsis kamion ragadt be a kereszteződésbe, épp a sínek közepén robbant le a jármű, amikor teljes sebességgel érkezett oda egy teherszállító vonat. A sofőr kétségbeesetten próbálta lejuttatni a kamiont a sínekről, de a háta mögött végül könnyű piheként haladt át a vonat, a levegőbe röpítve a könnyű pamutrakományt.

Amerikában a teherautóknak és a kamionoknak tilos áthaladni a vasúti kereszteződéseken, épp az efféle elakadások miatt, egyelőre nem tudni, a sofőr miért szegte meg a szabályt.

Figyelem: felkavaró videó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.