Nem volt pénze jegyre, bliccelni akart

Csoda, hogy él: a száguldó vonat lépcsőjén utazott

A 200 kilométer per óra sebességgel száguldó gyorsvonat lépcsőjén ülve próbált egy potyautas eljutni Berlinből Amszterdamba, a kalauz fedezte fel az öngyilkosjelöltet.

2012.02.15 07:29MTI

Akár az életébe is kerülhetett volna a kaland, így végeredményben örülhet a potyautas, hogy csak a rendőrség büntetését kell kibírnia: pénz híján úgy döntött, a vonat lépcsőjén ülve fogja megtenni a Berlinből Amszterdamba vezető utat. Az egyik kalauz figyelt fel a 27 éves férfire az éjszakai járaton, a szerelvény azon a szakaszon épp 200 kilométer per óra sebességgel hasította a sötétséget.

A vonat fél órával korábban indult el Berlinből, ám a bliccelő utas felfedezése után kénytelenek voltak egy soron kívüli pihenőt tartani Rathenownál, ahol az addigra csonttá fagyott és holtfáradt férfit besegítették az utastérbe, egy külön fülkét kapott, hogy kipihenje magát, végül Hannoverben adták át a rendőrségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.