Véletlenül keveredett a szexoldalra

Sokk a pornószájton: feleségét fedezte fel a férfi

Életében először úgy döntött egy egyiptomi úr, megnézi, miért rajonganak férfitársai és egy internetkávézóban bepötyögte egy pornóoldal címét. A látványtól azonban nem úgy akadt el a lélegzete, ahogy várta.

2012.04.20 15:29ma.hu

Szinte sokkot kapott az az egyiptomi férfi, aki életében először megkockáztatta, hogy megnézi, mit szeretnek férfitársai a pornófilmekben. A családapa ugyanis - nevezzük Ramadannak - az első néhány perc után döbbenten állapította meg, hogy a jelenetekben szereplő nő nem pusztán ismerősnek hat számára, hanem valóban ismeri, mégpedig elég jól: a saját felesége nézett szembe vele.

A férj összezuhant hűtlen felesége láttán, de akkor már mindent tudni akart róla, úgyhogy hamarosan kiderítette, hogy további tíz filmben is szerepelt az asszony. Összetörve ment haza, hogy felelősségre vonja élete párját, aki először dühödten reagált a vádakra és tagadta azokat, bősz káromkodással fűszerezve, ám amikor Ramadan megmutatta neki a videókat, már nem volt értelme tagadni.

Bevallotta, hogy a férfi, akivel kamera előtt szexelt, az a férje előtti szerelme, de hozzátette, hogy valójában sosem volt szerelmes a férjébe, dacára annak, hogy 16 éve házasodtak össze és négy közös gyermekük is van. Mint mondta, a mai napig a volt barátjába szerelmes, és ezt azzal indokolta, hogy a szeretője épp olyan fiatal, mint maga a feleség, míg a férj egy "öregember".

"Ez volt az első alkalom életemben, hogy pornófilmet néztem, csak a kíváncsiság hajtott" - magyarázta a megtört férj az egyik egyiptomi újságban. Arról azonban nem beszélt, hogy ezek után felbontják-e hitvesi esküjüket, vagy a férj megbocsát a nőnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.