Money shot helyett movie talk

Dupla élvezet: a pornósztár sem csak "azért" jár a moziba

Igen, a pornósztár is ember: például jár moziba is. Az alábbi összeállításban arról mesélnek, melyek voltak azok a filmek, amik a legjobban megfogták őket a tavalyi évben!

2012.02.26 11:28ma.hu
Asa Akira

A daily.greencine.com összeállításában 4 felnőttfilmes a hálószobatitkok helyett ezúttal a mozis élményekről mesélt - na, nem holmi pajzán históriákra kell ezúttal gondolni. A pornó élharcosai ezúttal kedvenc filmjeikről nyilatkoztak: Asa Akira - aki nem mellesleg a 2012-es pornóoscar, az AVN legjobb gruppenszex-jelenetéért vihette haza a szakma sajátos formájú szobrocskáját - idén például Michael Fassbender és Carry Mulligan főszereplését méltatta a nálunk A Szégyentelen címmel bemutatott Shame című filmben, mondván, hogy a Steve McQueen rendező kitűnő szájízzel vitte vászonra a szexfüggőség pikáns problematikáját.

A hölgy másik favoritját kétszer is látta - mi is méltattuk eleget: ez pedig a sokat dicsért Drive - Gázt!

A 2012-es AVN Awards legjobb üdvöskéjének járó díjat elgründoló Skin Diamond már némileg populárisabb gusztussal bír: kedvence a "talált kamerás" horrorok egyik legújabb "gyöngyszeme", a Paranormal Activity 3.

Jesse Andrews a David Fincher-féle Tetovált lányt szemelte ki magának - az AVN aranyszoborral jutalmazott legjobb színésznője ráadásul rávilágított a főszereplő, Rooney Mara és a szakmabeli Sasha Grey közötti hasonlóságokra is.

Jessie Andrews (forrás: wikipedia)


Az összeállítás egyen hímtagja, Tim Von Swine ellenben leginkább csalódásának volt hangot adni kénytelen: egyrészt, mert Martin Scorsese A leleményes Hugo című mesefilmje nem Quentin Tarantino Hugo Stiglitz őrnagyáról szólt (akit a németek géppuskái a Becstelen Brigantykban szednek darabokra), másrészről szerette volna szeretni a John Carpenter-féle Dolog remake-jét, csakhogy az szerinte kicsit túl lett komolykodva.

Na, majd a pornóváltozat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.