Jól elázott a pornósztár

Nem fértek Emily dudái a melltartóba

Mindig is sejtettük, hogy azokkal a fránya melltartókkal csak a gond van: nem elég, hogy a férfiak életét megkeserítik az állandóan változó kapcsokkal, de még a cicit is alig lehet csak beléjük szuszakolni!

2012.02.02 19:29ma.hu

Úszás után jólesik egy laza tusolás, csak azt nem értjük, Emily miért nem a zuhanyzón kívül vette le magáról a bikinit?

Annál is inkább, mert amint látszik, igencsak kényelmetlen lehet neki, szegény cicik már alig várják a szabadulást, szöknének alul, felül, oldalt, mindegy már, csak valamerre ki abból a kalodából!

Szerencsére nem kell sokáig várniuk, Emily tudja jól, mi kell a két kis huncutnak, csak azt sajnáljuk, hogy a szemünk többet kap, mint a kezünk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.