Romantikával csábít a meztelen szépség

Naplementében a legizgatóbb a pucér Zuzana

Ki mondta, hogy a romantika és az érzékiség nem fér össze? Élő példa rá Zuzana, akinek a vonzerejéhez kétség sem férhet, a naplementés háttér romantikáját meg végképp nem kérdőjelezhetjük meg.

2012.02.01 19:29ma.hu

Nem és nem, már csak azért se vagyunk hajlandók behódolni az időjósoknak, meg a zimankónak, meg a hónak-jégnek, csakazértis idehozzuk a nyarat és a forró izgalmakat!

Vagy legalábbis teszünk egy próbát. Mert Zuzana láttán bizony hevesebben kezd verni a szív, és mindjárt elfelejtjük, hogy errefelé valójában még nagyon is tél van.

Egyvalamiről viszont még véletlenül se feledkezzen meg, ha be szeretné igazából is cserkészni Zuzanát: vacsorázni mindenképp valami gyertyafényes helyre vigye, mert a romantikát szereti.

Ahogy elnézzük, nem nagyétkű leányzó, és szerencsére a ruhára sem kell sokat költeni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.