A férfiak jó része rosszul használja a gumit

Hogyan légy igazi pornósztár?

A válasz egyszerűbb lesz, mint gondolnánk: viseljünk gumióvszert! A pornófilmekkel jelenleg van egy "kis" gond, amit egy AIDS-ellenes alapítvány kérésére igyekeznek megváltoztatni.

2012.01.31 18:55ma.hu

Hogyan legyünk igazi pornósztárok? Viseljünk kondomot! Aki több pornófilmet végignézett már, annak minden bizonnyal feltűnt, hogy a szereplők nem vesznek fel gumióvszert.

Most, egy új szabálynak megfelelően - melyet a legtöbb Los Angeles-i gumióvszergyártó aláírt - esélyes, hogy ez megváltozik.

Egy Los Angeles-i alapítsú AIDS-ellenes alapítvány fellépett annak érdekében, hogy valamennyi pornófilm szexjeleneteiben viseljenek gumióvszert a szereplők, mert ezzel sokat teszünk a HIV-fertőzés és más szexuális úton terjedő betegségek megelőzéséért.

A pornóipar mindenesetre nem túl boldog az új szabálytól. Az Associated Press jelentése szerint a pornóproducerek egy része Los Angeles elhagyását fontolgatja a további profit érdekében.

Ezzel lényegében azt állítják, hogy a gumióvszert viselő szereplők nem adhatók el olyan jól, mit azok a filmek, amelyben nincs a főhősökön gumi.

Csakhogy eközben olyan felmérések születnek, melyek bizonyítják, hogy bizony a gumióvszer-használattal igencsak akadnak gondok.

A Sexually Transmitted Diseases című szaklapban megjelent tanulmány szerint a párok 86,2 százaléka rosszul használja vagy egyáltalán nem használ gumit.

Csak a párok 13,8 százaléka használt kondomot jól és az aktus elejétől a végéig. Még ha sok férfi alkalmazza is a gumit, sok esetben nem megfelelően teszik ezt.

Az Indianai egyetem tanulmánya szerint a férfiak 15 százaléka nem használja a teljes aktus során. 12 százalékuk csak a behatolás után helyezi fel, 3 százalékuk pedig leveszi az ejakuláció előtt... Nagy probléma, ha beleesünk valamelyik kategóriába.

A gumi hanyagolása érthetetlen. Mivel, lássuk be, a gumióvszer könnyen elérhető, viszonylag olcsó, no és a nők és a férfiak beszámolója szerint sem csökkenti a szexuális élvezetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.