Kuruzslótól kapta a gyógynövényeket

Használt óvszert talált a gyereknek szánt teában

Beteg gyermekének szeretett volna teát főzni egy nő, a gyógynövényekből álló keveréket egy környékbeli ismert füvesembertől vette. Ám amikor a vízbe akarta tenni a keveréket, igencsak meglepődött.

2011.09.28 17:29ma.hu / manna.ro

A romániai Szatmáron sokan ismerik a gyógyító embert, és sokan járnak is hozzá különböző füvekért, amelyektől gyógyulást remélnek. Így tett egy anya is, aki beteg gyermekének szeretett volna valami hatásos főzetet készíteni, ezért gyógynövényekből összekevert teát vásárolt a férfitől.

Otthon gyanútlanul bontotta ki a zacskót, ám amikor a kanalat kiemelte a teafűből, olyasvalami lógott rajta, amit a legjobb indulattal sem lehet tea-alapanyagnak vélni.

A kanálra akadt óvszer ráadásul használtnak tűnt, mivel nem volt becsomagolva, így aztán a nő azzal a lendülettel a fogyasztóvédelemhez rohant, és feljelentést tett a kuruzsló ellen, akit ötezer lejre büntettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.