Átült a sofőrülésbe a gyerek

Részeg apja helyett a 11 éves lányt kapcsolták le a rendőrök

Csontrészeg volt az apa, ezért megkérte 11 éves lányát, hogy ő vezesse hazáig a méretes terepjárót. Bíróság előtt kell felelnie tettéért.

2012.03.27 07:29ma.hu

Két tonnás Toyota Land Cruiser volánja mögött fedezték fel az ausztrál rendőrök azt a 11 éves lányt, aki Sydney utcáin manőverezett épp hazafelé. Mint kiderült, a 62 éves férfi erősen ittas volt, ezért úgy döntött, inkább jogosítvány nélküli lányára bízza a vezetést, mintsem részegen üljön a sofőrülésbe.

Az alkoholos vezetést így természetesen megúszta, ám a rendőrség mégis eljárást indított ellene, az ok a vezetés átengedése engedély nélküli vezetőnek volt. A bíróság május 7-én dönt az ügyében - adta hírül a The Sun című bulvárlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.