Rendőröket akart átverni a részeg autós

Videó: Cigarettásdobozzal telefonált a részeg sofőr

Egy doboz cigarettával próbált telefonálást imitálni az a részeg autós, akit a rendőrök közúti ellenőrzés miatt állítottak meg. A szerv emberei láthatóan tanácstalanná váltak a "készülék" láttán.

2011.05.16 15:02ma.hu

Meglehetősen sajátos módon próbálta elterelni a figyelmet egy részegen elcsípett sofőr: úgy tett a rendőrök előtt, mintha telefonálna. Nem teljesen világos, hogy ezzel mi volt a szándéka, talán csak az időt akarta húzni, ám a rendőröket sem ejtették fejre kiskorukban.

A részeg vezető ugyanis először a csupasz kezét tette a fülére, mintha telefonálna, aztán rájött, hogy nem annyira hiteles, így inkább a cigarettájával "beszélt" valakivel.

A helyszínelő orosz rendőrök videóra vették az esetet, amelyet a manna.ro értesülései szerint a kamera megállítása után rövid beszélgetés követett, de a járőrautóba ültetve a "telefonáló" pillanatok alatt elaludt az egyik járőr vállára borulva.

Ébredés után rá kellett jönnie: a forgalmi engedélyének a bevonása és a fogda nem álom volt számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.