Az ágy alá bújt a betörő, de megtalálták

Peches betörő: telefonja csörgése buktatta le

Az ágy alatt talált rá a betörőre egy idős házaspár, miután a fiatal férfi ott próbálta magát meghúzni a háziak "elvonulásáig". De elfelejtette kikapcsolni telefonját...

2010.12.28 11:29manna.ro, fotó: Ringtone-Canada

Talán 2010 legszerencsétlenebb betörőjét buktatta le két öreg házaspár Gorj megyében. A tolvajt az ágy alatt találta meg a 75, illetve 76 éves házaspár, mert a becsengő telefonja elárulta hollétét, tájékoztatott a Román Rendőrség.

A târgu-cărbuneşti-i rendőrséget vasárnap értesítették a bűntényről. A helyszínre kiszálló alakulat megrökönyödve foglalta jegyzőkönyvbe, hogy a tolvaj saját magát buktatta le úgy, hogy gyakorlatilag semmit sem tudott elvinni a házból.

A betörő ellen magánlaksértésért és lopási kísérletért indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.