Testközelbe kerültek a VV-lakók a milliókkal

Képek: Elakadt a villalakók szava

Több hónapnyi bezártság után már csak napok választják el az utolsó négy villalakót attól, hogy közülük valamelyiknek örökre megváltozzon az élete. Elsőként a pénznyereménnyel találkoztak.

Az első találkozás a VV5 fődíjával képgaléria

2012.02.21 10:29RTL Klub

Értékes csomag érkezett a Villalakókhoz. Amikor kinyitották a böröndöt és megpillantották a 12 millió forintot, Fecó alig hitt a szemének és a többiek sem nagyon tudták kezelni a helyzetet.

Seherezádé percekig szóhoz sem jutott, Attila pedig próbálta minnél távolabb tartani magát a nyereménytől. Az Összeférhetetlen elmondta, hogy ez pontosan olyan helyzet, mintha az Olimpiára készülnél, de már az edzésen az aranyérmet hordanád a nyakadban.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


Aztán álmodoztak arról, hogy mihez kezdenének a 12 millió forinttal. Csaba befektetné a pénzt. Fecó a gyerekeinek tenné félre 5-5 millió forintot és a kamatokból élne. Seri vállalkozást indítana a nyereményből, ahol az anyukájával együtt dolgozhatna, de a legfontosabb persze a boldogság elérése lenne számára.

Vera szintén a boldogságot helyezte előtérbe és a pénzből először a családján segített volna - csakhogy az estét ő már nem a villában töltötte, így álmai ezen a módon már biztosan nem teljesülhetnek.

Attila nyugodt, hétköznapi életet szeretne magának a nyereményből, így végre esélye lehetne a családalapításra, amire eddig biztos anyagiak nélkül soha nem mert gondolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.