Már csak másfél hét a fináléig!

Attila sem ússza meg: a VV5 utolsó előtti párbaja az övé! - + KÉPEK

Hiába remélte a lelke mélyén Attila, hogy párbaj nélkül jut el a VV5 fináléjáig, végül ő sem úszta meg: az utolsó előtti párbajt neki kell megvívnia, ráadásul csak két napja maradt dönteni, hogy kivel megy.

Attilát választották tizedikként párbajozónak képgaléria

2012.02.16 08:43ma.hu / RTL Klub

Felgyorsult a ValóVilág 5 végjátéka, a szokottal ellentétben ezúttal már nem két hétből áll egy normál ciklus, a kiválasztás-kihívás-párbaj hármast egyetlen hét alatt játsszák le. A végső megmérettetésig már csak másfél hét van hátra, február utolsó hétvégéjén eldől, ki lesz az, aki mindent visz, és a fináléig már csak három játékos juthat el a még bent lakó ötből.

Így aztán egy hét helyett csak három nap telt el a legutóbbi párbaj óta, amikor Seherezádé fölényesen kiütötte Kingát, és máris jött a legújabb kiválasztás. A villalakóknak ezúttal is segítségére volt néhány kisfilm, amelyben feleleveníthették eddigi konfliktusaikat, bár ez már inkább csak a nézőknek szólt, az utolsó öt játékosnál nemcsak az idő pörgött fel, de a feszültség is egyre fokozottabb, a döntéseket ezek a bejátszások már nem befolyásolták érdemben.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


Csak az Arénában élete első védettségét megszerző Fecó dőlhetett hátra nyugodtan a kanapén, ami pedig a többieket illette, hárman már pontosan tudták, mit jelent kiválasztottnak lenni és a párbajra készülni. Csupán Attila volt még "párbajszűz", de az eddigi ValóVilágok alatt tapasztalhattuk, hogy fináléba úgy még senki nem jutott el, hogy legalább egyszer ne kellett volna megmutatnia, mennyire erős szavazótáborral rendelkezik.

Ezért aztán nem okozott meglepetést, hogy a játékosok közül hárman is Attilára tették a jelüket, noha az indokok közt nem a tapasztalatszerzés volt az elsődleges, sokkal inkább azok az összetűzések és emberi ellentétek, amelyek Attila egész eddigi villalétét végigkísérték. Legfeljebb azért úszhatta meg, mert korábban bármennyire is ellenszenvet éreztek iránta a többiek, mindig volt valaki, akitől épp sokkal jobban szabadulni akartak volna.

Egy-egy jel jutott még Seherezádénak (Fecótól) és Verának (Attilától) is, de most már biztos, hogy pénteken Attilának kell megneveznie párbajellenfelét, akivel vasárnap összecsap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.