Seherezádénak drukkol a jogászlány

Videó - VV Eszter: "Kapcsolat Petivel? Kizárt!"

115 nap villalét után véget ért Eszter számára a ValóVilág játéka, az eltelt másfél hét alatt azon igyekezett, hogy visszatérjen az igazi életbe. De vajon kinek drukkol és kivel milyen kapcsolatot fog fenntartani?

2012.02.08 16:29ma.hu / Tabu TV

Ha valaki 115 napon keresztül teljesen el van zárva a külvilágtól, szó szerint semmilyen információ nem juthat be hozzá, akkor egyértelmű, hogy "kiszabadulásakor" az első kérdések egyike a "hogy érzed magad idekint", no meg a "milyen volt odabent". Így aztán cseppet sem meglepő módon Esztertől, a ValóVilág másfél hete kiesett jogászlányától is mindjárt ezt kérdezte a Tabu TV riportere.

"Szerintem ha az ember azzal foglalkozik, milyen kint, akkor belebolondul. Igazából meg kell tényleg élni minden pillanatát, az illatoktól, a játékoktól kezdve az emberekig mindent együtt, és akkor könnyebb. Ha kivágyódunk, csak nehezebbé tesszük önmagunknak” – mesélte Eszter, aki azt is elárulta, pont elég időt töltött a villában. Ha visszamenne, azt csakis Seherezádé miatt tenné, akivel nagyon összebarátkozott.

Egyértelműen Seherezádénak drukkolok. Azt gondolom, egy csaj nyerje meg, és ha már csajszi, akkor ő, hiszen ő a kis húgocskám, és nagyon megszerettem. A többi lányt én nem igazán szeretném vele egy lapon említeni: tehát a Kingával valahol a végére viszonylag jó kapcsolatunk lett, a Veráról én nem szeretnék nagyon nyilatkozni, és innentől fogva kilőttem a dolgot, és maradt Seri” – vallotta be Eszter, aki igen szoros küzdelemben maradt alul Verával szemben.

A Karrierista lány persze nem csak Seherezádéhoz, de Péterhez, a Valóságshow veteránhoz is igen közel került – mégis, mint mondja, csak barátságról lehet szó köztük. Kapcsolat kizárva!

Azt gondolom, hogy a korunkból adódóan is szellemi partnerei voltunk egymásnak, de én nem vagyok az a nő, aki a Petire vágyik, és ő sem énrám. Haverok lettünk bent, kiderült, hogy nagyjából azonos a baráti társaságunk, de én nem tekintek rá, mint pasira, és ő se rám, mint csajra. És nekem nem is kell az, aki minden csajt meg akar dönteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.