Seherezádé határozottan ütötte ki ellenfelét

Galéria - VV Kingának véget ért a játék

Egyértelmű fölénnyel küldte haza Seherezádé az utolsó előtti Párbajon Kingát, így a hiszti és a cselszövés helyett az utolsó hetekre szenvedélyt és vidámságot kaphatnak a ValóVilág nézői.

A ValóVilág 9. párbajának győztese Seherezádé képgaléria

2012.02.13 10:29ma.hu / RTL Klub

Nem akartak hinni a szemüknek a fiúk, amikor a ValóVilág kilencedik párbaja után Kinga helyett Seherezádé lépett be az ajtón: mindannyian azt remélték, a Cselszövő lány lesz velük az utolsó néhány hétben. A nézők azonban a jelek szerint jobban kedvelték Seri kiegyensúlyozott - talán már-már unalomba is hajló - stílusát, mint Kinga rendszeres hisztijeit és kirohanásait, így kétszer annyian szavaztak a Szenvedélyes lányra, mint ellenfelére.

Mivel már alaposan megfogyatkozott benn a létszám, és egyre kevésbé tudják kiszámítani a játékosok, hogy kiben bízhatnak, sőt, akár naponta többször is megfordulhat, hogy ki kivel van, a két párbajozó kívülről kaphatott némi támogatást a felkészüléshez. Seherezádé a legutóbb kiesett Esztertől, Kinga pedig fogadott ikertestvérétől, Dyától kapott levelet, amelyben a lányok néhány bátorító szót írtak a küzdelemre készülő villalakóknak.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


A párbaj egyébként a megszokott rendben haladt: előbb a két lány konfliktusait idézhettük vissza, majd előbb a többiek által kiválasztott Seherezádé indult a stúdióba, pár perc múlva pedig követte őt Kinga is. Miközben megnézhettük a lányok többiekhez fűződő viszonyát, örömeiket és rosszabb pillanataikat, a szöszik többször hevesen egymásnak ugrottak, már-már attól lehetett tartani, hogy körömmel esnek egymás szemének.

Szerencsére ez elmaradt, a kisfilmek után pedig már csak a kortesbeszédek voltak hátra, no meg még némi segítség a bizonytalan nézőknek, hogy kire adják le utolsó szavazataikat. Vera kivételével mindenki azt remélte, Kingával kell eltöltenie a véghajrát, a párbajozók pedig az utolsó szó jogán ígéretet tettek. Seherezádé azt mondta, ha bizalmat kap a nézőktől, visszatér az a vidám lány, aki hónapokkal ezelőtt beköltözött, Kinga pedig azt ígérte, semmiben nem fog változni, mert mindvégig önmagát adta.

Amikor Lilu lezárta a szavazást és kiderült, hogy 34:66 arányban Serit néznék még egy darabig a nézők, Kinga tőle szokatlan nyugalommal fogadta az eredményt - igaz, a könnyek nem maradtak el, de ki ne sírna, ha a fődíjtól ilyen közel kellene elköszönnie?

Az események ráadásul mostantól igencsak felgyorsulnak, a következő kiválasztásra már nem kell egy hetet várni, szerda este kiderül, ki lesz a következő biztos párbajozó, és ahogy már megszoktuk, védettséget Seri sem élvezhet a mostani győzelme után, úgyhogy bármi elképzelhető a fináléhoz közeledve!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.