Megsemmisítő vereséget szenvedett Vera

Képek - VV Attila lesöpörte Verát a párbajon

Elsöprő győzelmet aratott Vera fölött Attila a VV5 utolsó előtti párbaján, miközben a tőle megszokott higgadtsággal verte vissza Vera ugyancsak megszokott indulatos támadásait.

A VV5 tizedik párbaja: Attila fölényesen kiütötte Verát képgaléria

2012.02.20 08:29ma.hu / RTL Klub

A kezdeti párbajok izgalma tért vissza Attila és Vera összecsapásakor, az utóbbi néhány párbaj többé-kevésbé kiegyenlített állása után ismét elsöprő arányú szavazatkülönbséggel győzte le az Összeférhetetlen az Érzékeny lányt. A meglepő legfeljebb az lehetett volna, hogy kategóriájukkal ellentétben Attila a legkevésbé sem tűnt a párbajon összeférhetetlennek, inkább higgadtan és humorral hárította Vera támadásait, amelyek érzékeny helyett igencsak agresszívnak tűntek.

Lehetett volna, de mégsem volt meglepő, hisz a két versenyzőt az elmúlt hónapokban alaposan kiismerhettük már és mindketten ugyanazt a szerepet adták, ami az eddigi villalétüket jellemezte. Ha valaki nem látta volna az eddigi ValóVilág-összefoglalókat, az akár azt is hihetné, hogy Attila volt az a lakó, aki mindenkivel jóban volt és akit mindenki szeretett, míg Vera harsány stílusa az avatatlan néző számára riasztónak is tűnhetett.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


A szavazatokat küldő nézők azonban a legkevésbé sem szoktak avatatlanok lenni, és az is egyértelmű, hogy hiába várta vissza két villalakó Verát, míg Attiláért csak Csaba izgult, a nézők sok olyan dolgot is tudnak, ami kétségbe vonta Vera őszinteségét. Hiába mondogatta azt a lány, hogy ő sosem hazudott a villában, a nézők már hosszú hetek óta tudják: az erkölcsi prédikációkra nem sok jogalapja van a róla kiderült pornós múlttal.

Hogy a végeredményt mi befolyásolta, ez vagy talán az a vibráló feszültség, amire még Attilától várhatnak a nézők, nehéz lenne kideríteni, az biztos, hogy az Összeférhetetlen visszatérése a villába nem aratott osztatlan sikert és az örömujjongás is elmaradt. Annál nagyobb lesz viszont a lakók ünneplése, amikor majd megérkeznek a korábban kiesett játékosok, akik az utolsó hétre még egy kicsit felpörgetik a hangulatot, hogy minél izgalmasabban készüljön a pénteki, utolsó párbajra a két ellenfél.

A fináléra pedig a szokott módon kerül sor vasárnap este: hárman indulnak harcba a fődíjért, de az adás felétől már csak kettő közt dől el a több milliós nyeremény sorsa. Vajon a most győzelmet szerzett Attila, a párbajszűz Fecó, esetleg a rutinos rókának számító Csaba lesz-e a legboldogabb a hét végén, vagy hagyományt törve ezúttal egy lány, Seherezádé viszi a fődíjat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.