Megkapta Angéla az új melleit

VV Fecó nem is sejti: felesége pokoli kínokat élt át

Soha nem hitte volna VV Fecó felesége, hogy a nagyobb és dúsabb keblekért miféle kínokat kell kiállnia, de pár nap múlva már azt mondta: újra belevágna, még ha tudná is előre, mi vár rá.

Milliók előtt nősült VV Fecó képgaléria

2012.02.07 14:29ma.hu

Végre túlvan a mellnagyobbító műtéten a ValóVilág dumagépének, VV Fecónak a neje, ám kiderült: álmában sem gondolta volna, hogy valami annyira tud fájni, mint ahogyan neki sajgott a műtét helye. Angéla bevallotta, hogy rettenetes rosszullét kínozta őt, amikor felébredt az altatásból, és nemcsak a pokoli kínnal kellett megküzdenie, hanem az altatás utóhatásaival is. "Émelyegtem és nagyon sokat hánytam" - vallotta be az újdonsült feleség az Új Ásznak.

Angéla a villában tartott esküvőjükön (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!)


Fecó persze minderről mit sem sejt, mindössze annyit tud, hogy Angéla szörnyen vágyott a nagyobb mellekre, de ő már csak a végeredménnyel fog találkozni, amikor kijön a villából. A legrosszabb az első nap volt, amikor minden egyes mozdulat fájt, de végül kárpótolta Angélát az a tudat, hogy hamarosan teljes valójában "találkozhat" a két új keblével, ami már most láthatóan nagyobb.

A végleges formáját azonban csak pár hét múlva láthatja, addig egy speciális melltartót kell viselnie éjjel-nappal, és a még bent lévő varratok sem engedik, hogy nagyon illegesse magát. Amint azt a napilapnak elmondta, már elkezdte felkészíteni magát a varratszedésre, ami szintén nem lesz fájdalommentes, de a mindennapi mozgásban már a kötés sem akadályozza őt.

Igaz, még nem szabadna nagyon virgonckodnia, néhány napig még inkább feküdnie kellene, de ez két gyermek mellett - és Fecó nélkül - nem egyszerű feladat számára. "A seb nagyon húzódik, amikor mozgok, de kibírom" - jegyezte meg az Új Ásznak, de hozzátette, hogy az eredményt látva gondolkodás nélkül újra végigcsinálná ezt a procedúrát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.