Tévéműsorban esett neki egy meghívott vendégnek

Videó! Élő adásban verekedett, kiesett a melle is

Románia Pamelájának is nevezik a felnőttfilmek egyik közismert sztárját, Simona Trascát, így mellei nem most először váltak láthatóvá a nagyközönség számára, de ezúttal élő adásban ugrott ki a duda a ruhából.

2012.01.13 17:29manna.ro

Simona Trasca, közismertebb nevén Románia Pamelája ismét megmutatta a tutit, de ezúttal élő adásban. Az Antena1 televízió egyik műsorában szó szerint összeverekedett egy meghívottal, az olasz Miguellel, a nagy összetűzésben az XXX filmekben is szereplő Simona melle kiesett a melltartóból.

A cicik elég sokáig fedetlenek is maradtak, amíg az egyik meghívott közbe nem avatkozott. Mivel a botrány egyre nagyobb lett, a műsorvezető kénytelen volt megszakítani az élő adást. A verekedés egy aranyóra miatt tört ki.

Pamelának több percre volt szüksége, hogy összeszedje magát a férfi támadása után, a történet láthatóan nagyon felzaklatta.

Get Adobe Flash player

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.