Hipnózist színlelt a szexi műsorvezetőnő

Élő adásban szabadult meg bugyijától a műsorvezető!

Eljátszotta, hogy hatottak rá a hipnotikus szavak, majd Joe Cocker leghíresebb "vetkőzős" számára élő adásban húzta le a szoknya alól a bugyiját Daniela Crudu.

2011.05.20 14:29ma.hu / manna.ro

Élő showban húzta le magáról a bugyit az egyik romániai kereskedelmi televízió műsorvezetőnője, miközben úgy tett, mintha hatott volna rá a műsorban szereplő filmszínész erotikus hipnotizálása. Daniela Crudu persze nem érkezett felkészületlenül a stúdióba: még a "mini" jelző is erős túlzás arra a szoknyára, amit viselt.

A Bűnös Show címet viselő műsorban Mircea Stoian "hipnotizálta" a műsorvezetőt, aki úgy tett, mintha valóban transzba esett volna, és amikor felhangzott az élő zenekartól Joe Cocker híres vetkőzős száma, a You can leave your hat on, kígyózó mozdulatokkal szabadult meg a szoknyája alatt megbújó falatnyi tangájától.

A ruhadarab végül Stoian fején kötött ki, később persze visszakerült az eredeti "rendeltetési helyére", igaz, az már kevésbé volt elegáns, mint a levétel.

A manna.ro szerint a hölgy nem először bizonyította be "belevaló" mivoltát: a figyelmesebb nézők már láthatták mellbimbót villantani, de a román Playboynak is levetkőzött a 22 éves híresség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.