Veszélyes a fesztivál-tudósítók munkája...

Videó! - Élőben kapták le a riporternőről a pólóját

Egy fesztiválon bármi megtörténhet, még akkor is, ha az ember hivatalos minőségében, dolgozni érkezik oda. Erről leginkább egy riporternő tudna mostanában mesélni...

2011.06.29 11:29ma.hu

Kínos pillanatokat élhetett át az az észt riporternő, aki egy zenei fesztiválon gyanútlanul kipécézett magának egy belevaló társaságot és megpróbálta szóra bírni őket. A siker érdekében ő maga is inkább a lazább, kötetlenebb stílust választotta a kérdezgetéshez, ám végül nem a Pulitzer-díjas mélyinterjúja miatt kapta fel a bulvársajtó a videót.

Már akkor sejteni lehetett, hogy valami kellemetlen dolog fog történni, amikor a riporternő háta mögött ülő, tarajasra tupírozott hajú fiatalember a hölgy haját kezdte piszkálni, de a következő másodpercben teljesen váratlanul a vele szemben ülő férfi lerántotta a nő trikóját, felfedve ezzel a melltartó nélküli kebleit.

A jelenetet ráadásul sem kivágni, sem újra felvenni nem lehetett, a beszélgetést élőben közvetítette az észtországi televízió.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.