A hírek alatt, élőben mondott fel a hírolvasó

Botrány: Élő adásban lázadt fel a riporter

Élő adásban először a munkáját szidta, majd közölte, hogy nem olvassa fel a híreket, mivel "ma nem történt semmi érdekes", majd felmondott egy norvég rádiós újságíró.

2010.09.13 16:29MTI
Úgy látszik, több pihenés kellett volna neki...

Pia Beathe Pedersen azzal vádolta munkáltatóját, az NRK közszolgáltati médium helyi rádiócsatornáját, hogy túlságosan is erős nyomást gyakorol alkalmazottaira. Pedersen az adásban azt mondta: "felmondok, és simán elsétálok", mert "szeretném, hogy újra tudja enni és nyugodtan lélegezni".

Kétperces bejelentésének végén azt mondta, hogy aznap máskülönben semmi érdekes nem történt.

Az újságíró másfél éve dolgozott az NRK Oslóban és Ahersusban fogható regionális adásánál. A rádió szóvivője szűkszavúan csak annyit közölt, hogy Pedersen akciója "meglepte" a médiumot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.