Nem ez az első botránya a bemondónak

Videó 18+! Élő leszbishow-val lepték meg a műsorvezetőt

Daniela Crudu valósággal vonzza a szemet - és persze a bajt is. A bevállalós műsorvezetőnőt ezúttal saját főnöke lepte meg élő adásban egy leszbishow-val.

2011.06.15 14:29ma.hu / manna.ro

Daniela Crudu neve nem lehet ismeretlen rendszeres olvasóink számára: ő volt az a román műsorvezető, aki alig 3 héttel ezelőtt azzal érdemelte ki figyelmünket, hogy eljátszotta, hogy hatott rá egy hipnotizőr bűvereje, és élő adásban szabadult meg a falatnyi miniszoknyája alatt megbújó tangájától.

A szépséges tévés már korábban is bizonyította, hogy igencsak bevállalós személyiség, a helyi Playboynak is levetkőzött már, de most saját főnöke gondoskodott az újabb pikáns jelenetről, amikor Danielát az egyik éjszakai showban 22. születésnapja alkalmából ünnepelték.

Dan Capatos meghívta a műsorba a Natasha művésznevű sztriptíztáncost, aki ugyancsak gyakori szereplője a román nyuszis magazinnak, és láthatóan most sem jött zavarba a leszbishow-tól. Előbb csak erotikus mozdulatokkal lengte körbe az ünnepeltet, aztán gyorsan megszabadult a melltartójától is, hogy igazán forró legyen a kényeztetés.

Daniela pedig csak akkor parancsolt megálljt, amikor Natasha a szoknyája alá próbált férkőzni, de minden egyéb mozdulat megengedett volt, sőt, a végén ő maga is táncra perdült, míg végül a stúdióban - és a képernyők előtt - valósággal forrt a levegő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.