Miniszoknyában, bugyi nélkül terpesztett a nő

Élő adásban villant ki a muff

Élő adásban sikerült premier plánban bemutatnia borotválatlan nemiszervét egy nőnek, akit egy küzdősport-bemutatón választott ki a közönségből a mester. A nő nem számított a terpeszre...

2011.05.24 10:29ma.hu

Elképzelni sem lehet, mi vezette az alábbi videón látható kínai nőt a reggeli öltözködéskor, de tény: a miniszoknya alá megmagyarázhatatlan módon nem húzott bugyit.

Talán a barátjával ment a küzdőport-bemutatóra, és így akarta előkészíteni az esti hancúrhoz a hangulatot, de az biztos, hogy nem számított rá, hogy az első sorban ülve kiszúrja őt az egyik karatemester és a következő mutatványához őt szólítja magához.

A nő ráadásul nem is sejthette, hogy a bemutató részeként a mester hatalmas terpeszben fogja őt átgurítani a feje fölött, így aztán a szőrös puncit premier plánban láthatta élő közvetítésben előbb az egész ország, majd a világhálónak hála, mostanra a világ.

Tanulság: ha bugyi nélkül vesz valaki miniszoknyát, legalább ne az első sorba üljön, mert még ki találják választani...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.