A strandolás is lehet veszélyes - csak másképp

Videóval! Zoknit húzott a farkára élő közvetítésben

Egyszerű élő kapcsolásnak indult az egyik román tévécsatorna nyári műsora, ahol egy riporternő a strandról köszöntötte a nézőket, de másodpercekkel később teljesen váratlan esemény zavarta meg őt és a stábot.

2011.08.22 14:29ma.hu / manna.ro

Különös incidens zavarta össze a riporternőt, de a közvetítés nem állt le, amikor az egyik romániai tévécsatornában egy strandról jelentkezett be a kiküldött stáb. Az élő adás varázsa - mondhatnánk, bár a riporternőnek kevésbé volt vicces a helyzet, mint a kamera mögött álló technikai személyzetnek: hahotázásuk hosszan hallatszik a felvételen.

A riporternő alighogy bejelentkezett, szinte azonnal mellétoppant egy strandoló, akin mindössze egy hosszú zokni volt - igen, azzal takarta nemiszervét. Amikor pedig a megszeppent tévésnek sikerült őt elküldenie, pucér fenékkel, vidáman lépdelt odébb, miközben az ifjú hölgy még percekig nem tért magához a sokktól.

Pedig először fel sem tűnt neki, hogy mi történik, csak annyit érzékelt, hogy megáll mellette egy férfi, csupasz felsőtesttel. Akkor döbbent meg, amikor véletlenül lenézett és felfedezte a férfi lába közt himbálózó hosszú térdzoknit, utána pedig már képtelen volt visszakeveredni az eredeti kerékvágásba.

Néhány héttel ezelőtt ugyancsak egy román riporternő tapasztalhatta meg az élő adás varázsát: neki egy fesztiválon húzta le egy fiatal fiú a pólóját - és nem volt alatta melltartó...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.