Zacskóban vitte be a hímtagot a rendőrségre

Harcias amazon: levágta az erőszakolója nemiszervét!

Fél éves zaklatás végére tett pontot az a nő, aki szorult helyzetéből egy késsel vágta ki magát, pontosabban késsel vágta le az őt fenyegető férfi nemiszervét.

2011.05.31 14:29ma.hu / manna.ro

Állítólag már fél éve zaklatta egy férfi azt a bangladesi nőt, aki végül megelégelte a dolgot, és amikor rátámadt az erőszakoló, minden különösebb fakszni nélkül csak lenyisszantotta a szerszámát.

A háromgyermekes anyára szombaton támadt rá utoljára a férfi, de nagy valószínűséggel a jövőben másnak sem kell már félnie tőle. Az öt gyermeket nevelő családapa a nő saját lakásában lendült akcióba, de ezúttal már nemcsak egyszerűen zaklatta áldozatát, hanem egyértelműen erőszakot akart elkövetni.

Ekkor kapta el a nő a keze ügyébe eső első éles kést, majd miután levágta a férfi péniszét, berakta azt egy nejlonzacskóba, és vérző "tulajdonosával" együtt bevitte a rendőrségre.

Az ügyeletes tiszt jégre tette a családi ékszert, a férfi pedig a kórház sürgősségi osztályára került, hogy elállítsák a vérzést.

A rendőrség nyomozást folytat, hogy kiderítse, valóban minden úgy történt-e, ahogy azt a nő elmesélte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.