Egy rokonuk jelentette fel a fiatal betörőket

Neten dicsekedtek a lopott áruval - elkapták a rendőrök a triót

Bizonyára nehezebb dolguk lett volna a rendőröknek, ha nem akar a három betörő felvágni a friss teljesítményével, de miután a Facebookon hencegtek egy betörés után alig egy órával, már csak a letartóztatás volt hátra.

2012.01.02 14:29ma.hu / manna.ro

Az interneten nem győzik eléggé hangsúlyozni, hogy jól gondolja meg mindenki, mielőtt valamit feltesz magáról a Facebookra, mert sosem lehet tudni, nem jut-e illetéktelenek kezébe az adott információ. De úgy tűnik, még mindig nem elég elővigyázatosak a fiatalok, így például egy négytagú csapat saját magának és a dicsekvésének köszönheti, hogy egy sikeres boltrablás után pár órával kattant is a bilincs a csuklójukon.

Fotó: AskKissy

A pittsburgh-i rendőrség a banda egyik tagját a legutóbbi hírek szerint még nem fogta el, két 14 és egy 17 éves társának viszont gyorsan nyomára bukkant, ők jelenleg szabadlábon várják a tárgyalást. A 18 éves Isaiah Cutler vezetésével a karácsonyi ünnepeket akarták egy kicsit izgalmasabbá tenni, így aztán álarcot húztak és betörtek az Elliott's Town Market nevű üzletbe, ahonnan 8000 dollár készpénzzel és némi cigarettával tértek haza.

Egy ilyen fogással pedig az a minimum, hogy el kell dicsekedni a haveroknak, hol másutt, mint a Facebookon! Ki is posztolták azon nyomban a friss fotókat a rabolt pénzzel, cigarettával és némi cukorkával egyetemben, a rablás után mindössze egy óra telt el a fotók megjelenéséig.

Csak arra az egyre nem számítottak, hogy egyikük nagymamája szintén lelkes felhasználója a közösségi oldalnak, így aztán annak rendje-módja szerint fel is fedezte a leleplező képeket. Mivel hallott a rablásról, másnap reggel már hívta is a rendőrséget, hogy megvannak a tettesek.

Ezt nehéz lesz kimagyarázni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.