Még a zsákmányt is eldobta menekülés közben

Videó! Saját nadrágjában esett hasra a kétballábas rabló!

A bolt ipari kamerája felől nézve igencsak mulatságos pillanatoknak lehetünk tanúi, de valószínűleg a "film" főszereplője kevésbé nevetett, amikor a bolti lopás után saját nadrágja lett az árulója.

2011.05.09 12:29ma.hu / manna.ro

Egy amerikai bolt ipari kamerája rögzítette az alábbiakban látható másodperceket, ami külső szemlélőként nagyobb vidulásra ad okot, mint a "főszereplő" szeretné, ráadásul alaposan rá is fázott az ingyenszereplésen kívül.

Emberünk a kisboltba azzal a nem egészen tisztességes szándékkal tért be, hogy némi sört vesz magához, épp csak fizetni nem akart a kijáratnál, ezért meglehetősen sietősre vette a figurát kifelé menet. Ott már várt rá egy autó, társa járó motorral siettette volna a menekülést, ám a vagányság lett a vesztük.

A tolvaj ugyanis a gettókban oly divatos bő nadrágot viselte, amit nem szokás derékszíjjal rögzíteni, minél jobban lecsúszik a csípőig és kilátszik az alsónadrág, annál jobb. Csakhogy a nadrág ha már a csípőig lecsúszott, akkor tovább is csúszni fog, főleg futás közben.

Nem tudta ezt a balfék tolvaj, és mivel mindkét keze alaposan meg volt pakolva sörösdobozokkal, esélye sem volt elkapni a lefele csúszó nadrágját.

Csak két lépés kellett volna még, de a nadrág szó szerint ellene fordult: lábai teljesen belegabalyodtak az elszabadult ruhadarabba, és a tolvaj úgy terült el a földön, mint a zsíroskenyér, siettében már csak az járt a fejében, hogy mielőbb eliszkoljon a helyszínről, bánta is, hogy a zsákmány végül ott maradt szétszórva a földön!

Pechjére viszont a bolt alkalmazottja még épp időben szaladt ki, hogy lássa a felvételen amúgy elmosódott rendszámot, hívta a rendőrséget, így a kétballábas betörő nemhogy szomjan maradt, de még be is kasztnizták.

Hiába no, minden munkához megfelelő ruha kell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.