Pandúrból nem lett jó rabló

Lebuktak a rendőrök: csempészeket loptak meg!

29 napos előzetes letartóztatásba helyztek két Galac megyei rendőrt, akik ellen erőszakos rablás és más lakhelyére történő engedély nélküli behatolás miatt indult eljárás.

2010.12.02 14:29manna.ro
Fotó: manna.ro

Ioan Mateit és Viorel Midreát azzal vádolják, hogy három nappal ezelőtt betörtek néhány roma lakásába, fegyverrel megfenyegették őket, majd az állítva, hogy házkutatási paranccsal bírnak, eltulajdonítottak 500 lejt és 40 karton cigarettát.

"A két rendőr birtokában volt annak az információnak, miszerint a cigányoknál csempészcigaretta van, behatoltak a lakásba, elvették az árut, majd kivitték a piacra, és eladták", nyilatkozta Ionel Gâlcă, a galaci fellebbviteli főügyészség ügyésze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.