27 milliót ért az elsumékolt koporsószög

Friss földmunkák buktatták le a cigaretta-csempészt

A telkén végzett friss, gyanús földmunkák buktattak le egy cigaretta-csempészt a keleti határ közelében - értesült a HavariaPress.

2010.08.01 17:57HavariaPress

A mátészalkai Vám- és Pénzügyőri Hivatal munkatársai az éjszaka tartottak ellenőrzést a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kispaládon, amikor az egyik telken nagyobb mennyiségű ukrán eredetű cigarettát találtak elrejtve.

A pénzügyőrök arra figyeltek fel, hogy a község főutcáján az egyik ház udvarán friss földmunkákat végeztek, amit egy odarakott asztallal és néhány székkel próbált a tulajdonos leplezni.

Miután a pénzügyőrök a friss földréteget eltávolították, kiderült, hogy az asztal alatt egy földbe ásott verem van, amelyben 41.800 doboz ukrán eredetű cigaretta volt.

A vámosok a több mint 27 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, a lakás tulajdonosa ellen pedig eljárást indítottak, jövedéki orgazdaság gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.