Hívatlan vendég- deréktól felfelé

Ablakkeretestül szabadították ki a beszorult rablót

Beszorult egy betörő Londonban egy ház ablakába, olyannyira, hogy tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk méghozzá keretestül.

2010.08.19 07:18MTI

Először a rendőrség kapott telefonhívást a ház tulajdonosától. A férfi, amikor reggel a felső szintről lement az alsóra, meglepődve látta, hogy egy vadidegen vendégeskedik nála, de csak deréktól felfelé.

Hogy a rendőrök az ablak rabját letartóztathassák, előbb ki kellett szabadítani, ami a tűzoltókra hárult. Két egység is a helyszínre ment, és végül az ablak kibontásával tudta csak visszaadni a férfi szabadságát, melyet azonnal "elvett" a rendőrség - adta hírül a Daily Telegraph című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.