Forró olaj várta az éttermi rablót

Olajozott volt a betörés - a rosszfiú kis híján meg is sült

Ha az ember betörésre adja a fejét, nem árt előtte alaposan végiggondolnia, hogy az alternatív utak hova vezetnek. Egy étteremben például könnyen landolhatunk az olajsütőben.

2011.03.22 11:29MTI

Rendőrök szabadítottak ki egy férfit egy étteremből, de csak azért, hogy azon nyomban le is tartóztassák: a 46 éves "áldozat" nem véletlenül került rossz helyre, rossz időben.

A New York-i járőrök véletlenül figyeltek fel a kétségbeesett segélykiáltásokra, ám hamarosan kiderült, hogy az illetőnek rossz szándékai voltak. De akkor miért kiabált mégis annyira?

A válasz egyszerű: rossz behatolási pontot talált. Pedig a terv jónak tűnt: zárás után, hajnalban felmászott egy fára, majd onnan át az étterem tetejére, ahol egy szellőzőrácson keresztül jutott volna be az épületbe.

Csakhogy a szellőzőrács alatti kürtő túlsó végén az étterem egyik olajsütőkádja volt - benne nagy mennyiségű, még mindig forró olaj. A betörő rájött, hogy ha nem szeretne elevenen megsülni, akkor jobb lesz feladni terveit, viszont a rárakódott olajtól szennyezett kürtő falán már nem tudott visszamászni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.