Ismerte a betörő a tulajt, kinyittatta az ablakot

Ottfelejtette a személyijét, lebukott a betörő

Személyi igazolványa buktatta le azt a 21 éves, a Vâlcea megyei Prundeni településen élő tolvajt, aki szerda éjszaka a kifosztott házban hagyta a hivatalos dokumentumot, miközben elemelt 700 lejt.

2010.12.03 14:29manna.ro

A Vâlcea megyei rendőrkapitányság szóvivője, Emilian Musulete elmondta, egy férfi azzal kereste fel őket, hogy ismeretlenek betörtek drăgăşani-i lakásába, és több dolgot is elvittek. A helyszínre kiszálló rendőrök találták meg a tolvaj személyi igazolványát.

"Eléggé hihetetlen, de megtörtént. A lopás elkövetője megkönnyítette a törvény embereinek munkáját azzal, hogy abban a lakásban hagyta személyi igazolványát, amelyet kirabolt. Az igazolvány a 21 éves Cristian G.-é. A nyomozás során kiderült, hogy a sértett fél és az elkövető ismerik egymást, a megkárosított személynek van egy másik lakása Prundeni községben is", magyarázta a rendőrségi szóvivő.

Mint kiderült, a tolvajnak sikerült meggyőznie az ingatlan tulajdonosát, hogy vigye fel őt a lakásba, ahol kinyitotta a fürdőszoba ablakának zárát. "Az éjszaka leple alatt tért vissza a lakásba, tudván, hogy a tulajdonos már elment. A fürdőszoba ablakán ment be, és eltulajdonított 700 lejt", mondta Emilian Musulete.

Az elkövető végül beismerte tettét. Az ellopott pénz egy részét sikerült visszajuttatni tulajdonosának. A fiatalember ellen minősített lopásért indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.