Lecsapott a whiskey-s

Áldozatától kérte a betörő, hogy "segítse ki"

Áldozatától kérte egy betörő Lengyelországban, hogy segítse kijutni háza kertjéből, mert nem fér ki a kerítés lyukán, melyet behatoláskor vágott.

2011.02.23 07:34MTI

A 27 éves férfi éjszaka tört be egy családi házba, ahol összeszedett mindent, amit csak ért, megivott egy üveg whiskey-t és távozott - volna. A lyukon azonban nem fért ki, mert túl sok lopott holmit tömködött kabátja zsebeibe. Mivel zsákmányától semmiképpen sem akart megválni, viszont igencsak mehetnékje volt már, a bejárató ajtón dörömbölve felkeltette álmából a ház gazdáját, kérve, hogy "segítse ki".

A tulajdonos nem volt előzékeny: ahelyett, hogy kikísérte volna betörőjét, elverte és hívta a rendőrséget - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.