A hátsó ajtó zárva volt, így került a tetőre

Ciki lebukás: Kéménybe szorult a betörő

Nem Télapónak képzelte magát a betörő, de nagyon szeretett volna bejutni a kocsmába, és mivel a hátsó ajtót bezárták, csak a kémény tűnt alkalmasnak. Ám pechjére az szűknek bizonyult.

2011.03.19 14:29MTI

Egy ózdi kocsmába szeretett volna bejutni egy férfi, de nem nyitvatartási időben. Valamikor péntek éjjel látogatta volna meg az italmérést, és eredeti tervei szerint a hátsó ajtón jutott volna be a helyiségbe, ám azt este az alkalmazottak annak rendje-módja szerint bezárták. Így aztán a betörő is taktikát váltott és a tetőn keresztül közelített.

A kémény viszont túl szűknek bizonyult, és erre csak akkor jött rá, amikor már benne volt. A szombat reggel műszakot kezdő alkalmazott figyelt fel a segélykiáltásokra, ekkor hívta a rendőröket és a tűzoltókat, akik végül kiszabadították a pórul járt és igencsak kihűlt "vendéget". A betörő egyelőre a kórházban próbálja kiheverni megpróbáltatásait, tettéért később vonják felelősségre - adta hírül Dobi Tamás, a Borsod megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A gyanúsított egyébként a rendőröknek azt a magyarázatot adta, hogy focizás közben felrepült a tetőre a labda, ezért mászott a kéménybe. Ám sem a labda nem került elő, sem azt nem tudta megmondani, hogy kikkel rúgta a bőrt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.