A megbízó tett feljelentést a rendőrségen

Ketchuppal ölte meg a szerelmes bérgyilkos az áldozatát

Maga a megbízó jelentette fel a bérgyilkost a rendőrségen, mondván: amaz becsapta őt, mert elvállalta a munkát, aztán kiderült, hogy mégsem ölte meg a kijelölt áldozatot.

2011.09.23 14:29ma.hu

A brazil Carlos Roberto de Jesus 100 ezer forintnak megfelelő összeget kapott azért, hogy megölje Iranildes Aguiar Araujót - a megbízó egy egyszerű háziasszony, Maria Nitza Simoes volt, aki szilárdan hitt abban, hogy Iranildesnek viszonya van az ő férjével. A férfi az összeget elfogadta és elindult, hogy teljesítse a feladatát.

Csakhogy amikor a volt fegyenc meglátta az áldozatnak szánt nőt, fülig szerelmes lett belé, így mindent bevallott neki, majd közösen nekiálltak kieszelni, hogyan lehetne megszabadulni a bosszúszomjas feleségtől. Mivel azt maguk is sejtették, hogy ha de Jesus egyszerűen csak visszalép a megbízástól, azzal nemcsak a pénzt veszíti el, de az asszony majd mást fog küldeni a fiatal lány megölésére, úgy határoztak: eljátsszák a halálát.

Fotó: Daily Mail


Vásároltak két üveg ketchupot az egyik helyi boltban, majd összekenték az áldozat ingét, kicsit megszaggatták, és bekötött szájjal, összekötött kézzel és a hóna alá szorított késsel lefeküdt a fiatal nő a földre, mintha halott lenne. De Jesus ezután lefényképezte a "holttestet", és a bizonyítékot elküldte a megbízónak, mondván, a megbízást elvégezte.

Csakhogy arra már nem volt eszük, hogy ezután jó messzire elmenjenek, így három nappal később a feleség döbbenten látta meg a bérgyilkost, aki épp hevesen csókolózott a halottnak hitt nővel. Ezen annyira kiakadt, hogy mérgében azonnal a rendőrségre ment, ahol bejelentette: a bérgyilkos meglopta őt, amiért valójában mégsem hajtotta végre a gyilkosságot.

A beidézett de Jesus beismerte a rendőrségen, hogy valóban elvállalta a megbízást, de azt is elmesélte, hogy miért nem ölte meg Iranildest. Végül mindhárom gyanúsítottat szabadlábra bocsátotta Marconi Lima rendőrfőnök. "Nyolc éves rendőri pályafutásom alatt még nem hallottam ilyesmit" - vallotta be később a nyomozó.

Az egyik helyi boltos viszont a kép láttán csak annyit kérdezett: "Maria nem látta, hogy a kés csak a nő hónaljához volt szorítva?!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.