Egy 2 éves ügy miatt kellett volna meghalnia

A bíróság előtt akarta kivégezni ellenségét a bérgyilkos

Egy 2 évvel ezelőtt kezdődött verekedési és csendháborítási ügy miatt kis híján kivégezte haragosa az ellenfelét, de a rendőrség idejében felfigyelt a gyanús alakra.

2011.05.27 17:29manna.ro

Amerikai gengszterfilmekbe illő jelenet játszódott le kedden egy romániai törvényszéken: a helyi maffia egyik tagja parancsba kapta, hogy végezzen ki egy ellenséget a törvényszék lépcsőjén.

A törvényszéken aznap is rengetegen intézték ügyeiket. Déli 1 óra körül egy fiatalember tűnt fel az épület előtt, aki úgy viselkedett, mint aki idegesen vár valakit. Öt perc múlva a rendőrség beazonosította, és körbevette a gyanús személyt.

Fotó: manna.ro


Mint kiderült, a 22 éves Ionuţ Cobianu a rettegett Ghenosu csoport egyik bérgyilkosa. A fiatalember egy kilenc milliméteres Makarov pisztollyal felfegyverkezve érkezett a törvényszék elé, ezzel kellett volna kivégeznie a verekedéssel és csendháborítással gyanúsított Ion Honciu-t.

A két férfinak két évvel ezelőtt volt egy közös ügye: Târgoviştén egy sportfogadó iroda előtt összeverekedtek, az összetűzésben egymásra is lőttek.

A mezőn találtam. El akartam dobni” - magyarázta Ionuţ Cobianu, miért van nála pisztoly. A nyomozók szerint a bérgyilkos parancsot kapott, hogy a gyanúsítottat végezze ki, stílusosan a törvényszék lépcsőjén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.