Tíz öngyilkosjelölt 24 óra alatt, egynek sikerült

Mi ütött beléjük? Mindenki tegnap akart meghalni!

Románia egyetlen megyéjében hétfőn tíz embert vittek kórházba öngyilkossági kísérlet miatt, ám csodával határos módon csak egynek az életét nem sikerült megmenteni. Válogatott módszereik voltak.

2011.06.21 13:29ma.hu / manna.ro

24 óra leforgása alatt összesen tíz ember döntött úgy Románia egyetlen megyéjében, hogy véget vet életének, közülük azonban kilencet sikerült a kórházakban megmenteni, csak egy férfinak sikerült végzetes tettét befejeznie. Ő azonban meglehetősen bizarr módját választotta a halálnak.

Az áldozat előbb levágta saját péniszét, majd felgyújtotta magát, és mire a szomszédok felfigyeltek a házra is átterjedő lángokra, már késő volt.

Az öncsonkító férfira holtan találtak rá a lakásában, és annak ellenére, hogy egyelőre nem nyomoznak gyilkosság ügyében, a szomszédok különösnek találják az esetet. Elmondásuk szerint ugyanis a férfi egyáltalán nem mutatta semmi jelét, hogy véget szeretne vetni életének, nem voltak pszichés gondjai sem.

"Panaszkodott rá, hogy egyedül van, de sosem említette, hogy meg akarna halni" - mondták a szomszédok a rendőrségnek.

A másik kilenc halni vágyó közül a helyi sajtó egy 37 éves férfi esetét emeli ki, mint a legsúlyosabb sérülés: ő előbb festéket ivott, majd megpróbálta felakasztani magát. A testvére talált rá az eszméletét vesztett férfira, és azonnal kórházba szállította, ahol sikerült megmenteni az életét, de pontosabb állapotáról nem szólnak a hírek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.