Még alig látszik, de nem akart titkolózni

Váratlan bejelentés: Gryllus Dorka kisbabát vár

A kismamadivat volt a téma az RTL Klub reggeli műsorában, amikor Gryllus Dorka váratlan bejelentést tett: a következő néhány hónapban őt is többnyire ezekben a bő ruhákban lehet majd látni.

2011.09.16 08:29ma.hu / RTL Klub

Már a karrier is csak másodlagos Gryllus Dorkának, aki igencsak meglepte a rajongóit: az RTL Klub reggeli magazinműsorában, a Csak csajokban jelentette be, hogy 3 hónapos kismama. A nagy hír csak azért nem lepte meg Barabás Éva műsorvezetőt és Völgyesi Gabi énekesnőt - akinek testvére szintén anyai örömök elé néz -, mert Dorka a stúdióba beérve, kamerán kívül már bevallotta édes titkát.

A színésznő rendkívül boldog életének eme változásától, és azt is elmondta, hogy igazak voltak azok a korábbi "tanácsok", miszerint ha kisbabát fog várni, minden megváltozik és mindent másképp fog látni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Azonnal kiderült, hogy állapotos vagyok" - lelkendezett. Onnan kezdve pedig egy csapásra a háttérbe szorult a karrier is és semmi más nem számít, csak a kisbaba. Persze ez nem azt jelenti, hogy már semmiféle munkát nem vállal, sőt, épp ezen a hétvégén utazik Stuttgartba, ahol egy hónapon keresztül egy filmet forgat, és az Örkény Színházban is beugrik Hámori Gabi helyére egy "ígéretes szerepre".

Ugyanakkor nem titkolta, hogy énekesnőként és "rocksztárként" egy jó ideig már nem lesz látható. "Örülök, hogy jön egy kicsit nyugisabb időszak" - vallotta be.

Ami pedig a büszke kispapát illeti, őt szintén jól ismerhetik a színházkedvelők: Simon Kornél színésszel Dorka a Pince Színházban közösen játszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.