Képek: Dorka, az a vetkőzős...

Megalázó: beszóltak Gryllus Dorkának

Egy színésznő élete nem mindig könnyű, főleg, ha olyan szerepet játszik, ami nem fedi a valóságot. Egy jó színésznőről pedig el is hiszik, hogy az, akinek a színpadon mutatja magát.

Gryllus Dorka nemcsak vetkőzve gyönyörű képgaléria

2010.09.09 15:29ma.hu / Napi Ász

Gryllus Dorkát számos támadás érte már pályafutása során, ami nem is csoda, ha azt vesszük, hogy mintegy 20 éve él reflektorfényben. Eleinte énekesnőként próbált hírnevet szerezni az Ef Zambo Happy Dead Band nevű formációban, valamint fellépett a botrányhősnőként is ismert Tereskovával, majd a ’90-es évek második felében vette az irányt a színészet felé.

Azóta több mint tíz színpadi, és több mint 20 mozi-, illetve televíziós filmben vállalt kisebb-nagyobb szerepeket. 1995-ben az Érzékek iskolája hozta meg számára az igazi hírnevet, de játszott a Légyfogóban, a Honfoglalásban, a Kalózokban és a Nyóckerben is, hogy csak néhányat említsünk a legismertebb filmjei közül.

Fotó: dorkagryllus.com - Janine Guldener

Önmagában ez még nem adna okot a bántó beszólásokra, csakhogy Dorka gyakran mondott igent az olyan felkérésekre, amelyekben a maga természetességében kellett megmutatnia bájait, így aztán előfordult, hogy azt vágták a fejéhez: „Ja, ő az a vetkőzős”.

A színésznő a Napi Ásznak arról panaszkodott, hogy „bizonyos emberek egészen máshogy fogják fel” azt, amire ő művészi feladatként tekint, amiről úgy gondolja, ez a színészettel együtt jár. Ezt pedig igencsak megalázónak tartja és fájnak ezek a megjegyzések.

Gryllus Dorka: "Magyarországon mindig megdobban a szívem"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.