A nézőt Berlinbe kalauzolják!

Képek- Gryllus Dorka bevezet a rejtelmekbe!

Fókusz Plusz nézőit ez alkalommal Berlinbe kalauzolják a műsor szerkesztői. Gryllus Dorka bevezeti a nézőket a berlini filmfesztivál kulisszái mögé.

Gryllus Dorka gyönyörű és ezerarcú! képgaléria

2009.02.13 16:30ma.hu

Bemutatják hogyan, mivel és miben érkeznek a sztárok a nagyszabású eseményre, ahol például Demi Moore a Fókusz Plusz kamerája előtt lépett a vörös szőnyegre. 

De nem csak külföldi sztárokkal találkoztunk a műsorban, hanem a magyar színészek is versenyben vannak különböző díjakért. 

Olyan feltörekvő színészek, akik minimális költségvetésből, valósították meg álmaikat és jutottak a legjobbak közé, Gryllus Dorka is minden évben jelen van a filmfesztiválon, hiszen Berlinben él már négy éve. 

A magyar színésznőt követte a stáb a sajtótájékoztatókra, ahol újságíróknak nyilatkozott, fotózták, pózolt a vörös szőnyegen. Berlinben megismerkedtek két magyar tervezőnővel is, akik egyetemistaként vándoroltak ki Németországba és ott ragadtak. Ma már több színész is az ő ruháikat viseli a berlini filmgálán, köztük Dorka is. 

Emellett most először a fiatal magyar színésznő magánéletébe is bepillanthatunk a műsoron keresztül, megmutatják ki az a magyar fiú, akivel egy zenekarban énekel a berlini éjszakában, kivel él együtt négy éve és, hogy hogyan tölti a mindennapjait a német fővárosban.
 
Ma már számtalan német, osztrák és angol filmben is szerepet kapott, pedig a nulláról indult. Megtanult németül, szerepválogatásokra jár. 

Ha pedig itthon kap szerepet, azonnal repülőre száll. Kettős életet él. Itthon sztár volt, Németországban senki nem ismerte, ennek ellenére új életet kezdett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.