Még a bikinitől is megszabadult a nagy hőségben

Vérforraló képek - Nedves és felhevült a gyönyörű Sarah

Bár nálunk már lassan beköszönt az ősz, van, ahol egyelőre még mindig a nyári hőség tombol, olyannyira, hogy Sarah még a bikinijét sem bírta elviselni magán és a hűs medencében csobbant egyet.

Izgatóan merült a hullámok közé Sarah képgaléria

2011.09.09 19:29ma.hu

Az elmúlt hetekre visszaemlékezve abszolút meg lehet érteni a gyönyörű Sarah szenvedéseit: a hőség már annyira kínozta őt, hogy nem maradt más választása, mint elmerülni egy egész medencényi hűs vízben.

De mivel még így is nagyon melege volt, úgy döntött, megszabadul a bikinijétől, hogy minden apró porcikáját szabadon simogassák a lágy hullámok. És simogatják is, amit a már-már túlhevült szépség szemmel láthatóan nagyon élvez.

Hát még mi hogy élvezzük a látványt, miközben pucérra vetkőzve, kéjesen elnyújtózik az úszógumik között, és szinte csak úgy hívogat, merüljünk meg mi is a gyönyörökben!

Fotó: Actiongirls (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.