Elöl-hátul négy markolnivaló zsömlécske

Vérforraló képek: Cici-popsi kilógott a bikiniből

Nehéz eldönteni, hogy mi a legjobb jelző arra a helyzetre, amikor egy nő a tengerből kiemelkedve váratlanul elveszíti a bikinijét. Neki minden bizonnyal a "kínos" jutna eszébe, nekünk a "szexi".

Belen Rodriguez majdnem elhagyta a melleit képgaléria

2011.06.29 19:29ma.hu

Bárcsak én lehetnék Belen Rodriguez nevelt fia - sóhajthat fel velünk egyetemben most száz és száz férfi, és erre minden okuk meg is van: meg is értjük a gyerkőcöt, hogy úgy csimpaszkodik mostoháján.

Na persze ő még nem tudhatja, mekkora kivételes szerencsében van része, kicsi még ahhoz, hogy igazán értékelje, hogy büntetlenül ölelgethet egy ilyen formás nőt, és minden bizonnyal ő az egyetlen, akivel szemben még édesapja, a fotós Fabrizio Corona is elnéző, mert lám, amikor közös fotóhoz pózolnak, egyértelmű kézmozdulattal jelzi: "Ő az enyém, el a kezekkel tőle!"

Hát jó, ha a kéznek semmi nem jár, akkor legalább a szemünket hadd legeltessük egy kicsit!

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.