Csak 20 éves, de vérprofi csábító Erika Mitdank!

Vérforraló képek: Doromboló vadmacska XXL-es cicikkel

Alig hinni, hogy mindössze 20 éves az a dögös nő, aki ezekről a képekről néz ránk ilyen csábító tekintettel, meg még mi minden mással... Kicsit meg kéne fegyelmezni, hogy tudja, hol a helye!

Erika Mitdank, a dögös macskanő képgaléria

2011.06.16 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Alacsonyról indult, de pillanatok alatt a csúcs közelébe jutott Erika Mitdank, aki zsenge kora ellenére máris az egyik leghíresebb spanyol modell - és még csak a pályafutása elején tart! De micsoda pályafutás lesz ez!

Erika máris megjelent a Hombre című magazinban, ami afféle előfutára lehet az argentin Playboynak, és megmutatta, milyen vadmacska tud lenni, ha valaki feltüzeli.

Sőt, amikor belelefetyelt a tejbe, és az végigcsorgott az ajkán, hát, elsőre bizony könnyen félre is érthetnénk, mi folyik ott a szexi pofikáján! Azt is tudni lehet, hogy Erika szereti a tequilát, mert ugyan mi másért nyalogatná a kézfejét, ha nem citromért és sóért?

Ami pedig a távolabbi terveit illeti, ő is amerikai karrierre tör, mint a legtöbb egzotikus szépség, már be is szerezte hozzá a megfelelő ruhát.

Már csak azt nem értjük, minek az ilyenfajta karrierhez bármiféle ruha?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.