Ötször két dinnye - az már szép mennyiség!

Vérforraló képek: A legdögösebb dudák egy csokorban!

A legdögösebb keblek tulajdonosait már jól ismerjük, de ez az öt csaj szó szerint az idegeinken táncol, amikor elkezd vetkőzni. Sőt, egyikük most debütál, érdemes megnézni!

Mennyi dögös duda, és mind pucér! képgaléria

2011.03.09 19:39ma.hu
Fotó: Egotastic (További képekhez KATT ide!)

Láttak már ennyi dinnyét egy helyen március elején? A júliusi és augusztusi szezon nem ér, olyankor minden dinnyével van tele, igaz, azokkal se lehet összehasonlítani ezt az öt pár gyönyörűséget: például azok zöldek és konganak, ezek meg itt izgatóan ringatóznak.

Az egyetlen hasonlóság, hogy ezeket is meg lehet kóstolni, de csak a szerencsés kiválasztottaknak, és különben is, Anglia messze van, Rhian Sudgen, Melissa Debling, Holly Peers és Sophie Howard pedig eddig nem igazán adta tanújelét, hogy nagyon sietne a magyar rajongókhoz.

A dögös négyes most új taggal bővült, Kelly Hall újonc a pályán, de a fotókon ez egyáltalán nem látszik, teljesen profi módon őrjíti a védtelen férfinépet.

Lányok, lányok, hát szabad ilyet csinálni??!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.