Vanessa Arias a tengerparton pózolt

Dögös fotók: Csábító szirén szexire borotválva

Látszik, hogy Vanessa Arias ad a legapróbb részletekre is. Nemcsak tökéletes idomaival mozgatja meg a férfiember fantáziáját, de a vénuszdomb is pont úgy néz ki, ahogy annak kell!

Hófehér homokban kreolbarna szépség: ő Vanessa Arial képgaléria

2011.01.28 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (További képek a galériában)

Ha a férfiak tudnák, micsoda szépségek indítják el karrierjüket a mexikói szappanoperákban, minden bizonnyal lelkesebben néznék ezeket a sorozatokat. De a többség csak akkor kapja fel a fejét, amikor a színészre már mások is felfigyeltek, mint például Vanessa Arias esetében a Playboy fotósa, és megszabadították a felesleges ruhadaraboktól.

Most is legfeljebb egy-egy lenge fátyol marad, de az se azért, hogy eltakarja a legintimebb részeket, hanem hogy még jobban felforrósítsa az érzékeket.

Azzal sajnos nem tudunk szolgálni, hogy vajon Vanessa szabad préda-e, szigorúan őrzi magánéletének minden egyes részletét, de az biztos, hogy színészi tehetségét A vipera és a Szeretők és riválisok című sorozatban csodálhatják meg a magyar férfiak.

Ha ezek után még kíváncsiak rá felöltözve...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.