Solange Gomezt már a tévében is kukkolhattuk

Vérforraló képek: ágaskodó bimbókkal behajolt a pucér modell

Solange Gomez az argentin Big Brotherben tűnt fel először, de szerencsére nem utoljára: a gyönyörű modellre végül a legismertebb férfimagazin szerkesztője is felfigyelt. Mi sem hagyhatjuk ki!

Nicsak, hogy ágaskodnak Solange Gomez bimbói! képgaléria

2011.06.24 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Néha irigykedve nézzük az argentin tévék kínálatát: míg nálunk a valóságshowk után többnyire csak a veszekedések, sőt, nem ritkán a botrányok maradnak, addig a latin-amerikai országokban egymás után fedezik fel az igen mutatós hölgyeket - akik ráadásul még bevállalósak is!

Ennek egyik ékes bizonyságául itt van többek közt Solange Gomez, aki szégyenkezés nélkül tárta elénk kihegyezett és ágaskodó mellbimbóit, de akkor sem esett kétségbe, amikor pucéran kellett pózolnia, közszemlére téve formás popsiját.

Ehhez nyilván kellett egy jó szemű fotós is, aki felfedezte a Solange-ban rejlő izgalmakat, és még rá is vette a vetkőzésre, de ki tudna ellenállni egy Playboy-ajánlatnak?
Kitalálták: ő sem tudott.
Szerencsére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.