Izgatóan nedves fotók egy rakáson

Vérforraló képek: Micsoda vizespóló-verseny!

Micsoda vizespóló-verseny lehetett itt, Lake Bell csupa nedvesség... Azt meg már mondani sem kell, hogy a víz sem volt túl meleg, amivel nyakon öntötték a csábos színésznőt!

Izgató vizesbemutató Lake Bell-módra képgaléria

2011.08.02 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Van az úgy, hogy az embernek semmit nem mond egy-egy színésznő neve, és nem azért, mert tehetségtelen, vagy mert nem látott tőle egyetlen filmet sem. Hanem mert amikor játszik, akkor sem az arcát, meg a színészi teljesítményét figyeljük.

Például Lake Bell kinek ugrik be elsőre? Pedig jó néhány filmjét bemutatták nálunk is, aztán tessék, nem emiatt kerül a címlapra, hanem azért, mert izgatóan nedvesen pózol a fényképezőgép előtt.

Ezek után cseppet sem csodálkozunk azon, hogy amikor a Csak szexre kellesz című filmhez keresték a főszereplőt, végül nála kötöttek ki. Kellhetne másra is, de hogy szexre tökéletes alany, ahhoz kétség nem fér! Nézzék csak a képeket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.