Bree Olson naponta akár 19-szer is akarta

Charlie Sheen nem tudta kielégíteni nimfomán barátnőjét

Keményen próbált teljesíteni, de hiába volt minden igyekezete, esélye sem volt Bree Olson szexuális étvágyát kielégíteni Charlie Sheennek. A pornószínésznő végül emiatt hagyta el a színészt.

2011.07.21 18:29ma.hu

Charlie Sheen képtelen volt megfelelni Bree Olson kielégíthetetlen szexuális étvágyának, mivel a pornószínészetet ideiglenesen feladó sztár a saját bevallása szerint akár 19-szer is akarja egyetlen nap alatt az ölelkezést, míg a Két pasi, meg egy kicsi sztárja legfeljebb egyszer vagy kétszer állt készen a "bevetésre".

Az extrém vallomással maga a 24 éves nő állt elő, aki nagykorúságától kezdve tudatosan készült a pornóiparba, saját magáról töltött fel az internetre videókat, és várta, hátha felfedezi valaki. Aztán az XXX-filmekkel befutva már Charlie Sheen szeme is megakadt rajta és magához költöztette az ugyancsak pornós Natalie Kenlyvel együtt, de az együttélés nem tartott sokáig, pár hónap után Bree úgy döntött, ideje újra kamerák elé állni, ahol mindig akad neki újabb és újabb friss partner.

"Charlie a kétszer-egy-nap típusú srác. De én telhetetlen vagyok, ha a szexről van szó!" - árulta el hetekkel a szakítás után az igazi okot a pornósztár. "Megpróbált teljesíteni, de nagyon nehéz volt számára." - fűzte még hozzá, az utolsó csepp viszont az volt, hogy Sheen napi 1-2 teljesítményén még osztozkodnia kellett.

"Egyszer velem csinálta, egyszer vele. Néha azt akartam, hogy mindkétszer velem szexeljen, de amikor Natty kimaradt, borzasztóan ideges lett! Amíg együtt laktunk, akkor is egész idő alatt harcolt Charlie figyelméért és olyan dolgokat csinált, amikkel dicsekedni lehetett, például elmosogatott. De feszült volt és nagyon sokat sírt." - vallotta be Bree.

"Az első két hétben én aludtam Charlie mellett az ágyában, és akkor is rettentő mérges volt. Úgyhogy végül önként átmentem a másik ágyba, hogy adjak nekik is egy kis lehetőséget" - mondta el. A jelek szerint viszont így ő lett túlontúl ideges, és másutt kereste a megnyugvást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.