Bree Olson visszavonulót fújt a sztár miatt

Izgató képek: Charlie Sheen is szívesen tesztelte a szépséget!

Bree Olson jól indult, aztán egy időre nagy bánatunkra visszavonult, hogy Charlie Sheen mellett lehessen. Utóbb bevallotta: ugródeszka volt neki a sztár.

Bree Olson kiteregette az összes cicijét - és mást is! képgaléria

2011.07.19 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Milyen szerencse, hogy Charlie Sheen lazábban kezeli az erkölcsöket a szokottnál, és nem veszi zokon, ha a háremét képező hölgyek egyike-másika időnként megmutatja bájait a nagy nyilvánosságnak is.

Na persze Bree Olsonnak még kimenőt sem kell kérnie, miután rövid háremhölgyködés után búcsút intett a sztárnak - most már nem kell beszámolnia a lépéseiről. Lehet, hogy nem volt neki elég egyetlen pasi? 20 évesen azért kezdett magáról pornóvideókat feltöltögetni, hogy valaki felfedezze a benne rejlő... Na de kérem! Rossz az, aki rosszra gondol, mi a tehetségről beszélünk, még akkor is, ha ezek után nyilvánvalóan más is előfordul a cicababában.

Szóval 25 éves korára eljutott odáig, hogy nemcsak a pornószakma figyelt fel rá, hanem néhány díjnyertes filmje után maga Charlie Sheen, aki aztán a bizonytalan forgatásoknál jobb ajánlattal rukkolt elő. Olson kisasszonynak már nem pornószínészeket kellett kielégítenie, csak egy sorozatsztárt, igaz, ezért minden bizonnyal még többet is kapott, mint egyszerű XXX-szereplőként.

Csakhogy áprilisban lelépett és most azt merészelte mondani: tulajdonképp a Két pasi, meg egy kicsi kirúgott sztárja csak ugródeszka volt számára. Mit lehet erre mondani? Szépet dobbantott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.